Dream Quest Yoga Retreat

Bali

17.-24. november 2018

 

 

 

 

 

EN REJSE MED VIDUNDERLIG TRANSFORMATION 

Vær sammen med os på dette magiske retreat og få endnu mere glæde og målrettethed ind i dit liv. 

Er du parat til at skabe det liv, du ønsker? - Hvad enten det gælder forhold, karriere, dit helbred - intet er for stort, intet er for småt.

Mange af os får ikke rigtig vakt vores inderste drømme til live - vi bliver i den daglige trummerum.

 

Dream Questing inviterer os til at blive klare på formål, drømme og dybe ønsker. Vi kan bevæge os udover vores egne blokeringer og begrænsninger og opdage, at vi er kraftfulde skabere af vores egen virklighed. Vi arbejder med ældgamle metoder og støtter dig i at finde ind til din egen flamme og dit potentiale!

Vi skal lave skøn yoga og mindfulness hver dag i disse smukke omgivelser. Giv dig selv lov til at nyde at forbinde med din krop, åbne op for mere smidighed, styrke og fokus. Yogaen vil være nøje planlagt til at støtte de forskellige dages fokus. Vi byder ALLE niveauer velkommen, og øvelserne vil blive forklaret venligt og professionelt med mulighed for variationer, som passer til DIN krop.

Du behøver ikke erfaring med hverken yoga eller selvudvikling for at komme med os - alt du behøver, er et ønske om værdifuld tid til dig selv, at trække stikket, fylde dig selv op med skønne oplevelser og samvær -  samt en nysgerrighed på at skabe dejlige forandringer i dit liv med et åbent hjerte.

 

Sammen tilbyder vi et trygt rum, hvor du er velkommen til at deltage og dele på det niveau, du føler dig interesseret i. Vi glæder os til en vidunderlig rejse sammen med dig med endnu mere inspiration, glæde, fokus og kreativitet i livet! 

DU VIL MODTAGE

 • Daglig yoga for alle niveauer - skræddersyet til dagens fokus

 • 1:1 healing session med Betina Strange

 • Hjertelig kakao ceremony - mere information på soulalchemy.dk

 • Guidede meditationer 

 • Daglig mindfulness

 • En overflod af øvelser, som du også kan bruge, når du kommer hjem

 • Nærende måltider – let morgenmad, brunch, middag, the, kaffe, frugt og snacks

 • Overnatning i delt dobbeltværelse eller enkeltværelse

 • Privat tid til at slappe af ved villaens pool, besøge den skønne by Ubud, læse en bog eller hvad du end har lyst til :-)

( Yoga: ALLE niveauer er meget velkomne! )

Vores villa:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi skal bo i en smuk villa udenfor byen Ubud. Villaen består af 2 overdådige træstrukturer med udsigt over fantastisk natur og bjerge. Designet er åbent og nærmest en sammensmeltning med naturen omkring os. Vi bor privat og gemt væk i det betagende Balinesiske landskab. Et flot sted væk fra turisme i fredfyldte omgivelser.

I villaen er der pool, 8 dobbeltværelser ( som kan bookes som enkeltværelser ), 8 helt unikke badeværelser, et åbent køkken, spiseområde, terrasser, masser af steder at slappe af og internet. Det ligger tæt på Ubud, som har et varieret tilbud af sightseeing, økologiske caféer, forretninger o.lign.

 

PRIS

Pr. person, overnatning med badeværelse, måltider, the, kaffe, frugt, privat chauffør samt let rengøring.

  

Enkeltværelse inkl. måltider:                               5800,-

Workshop samt yoga:                                      2500,-

Samlet pris:                                                    8300,-

Dobbeltværelse inkl. måltider:                            4800,-

Workshop samt yoga:                                      2500,-

Samlet pris:                                                    7300,-

Early bird tilbud før 1. august:                            750,- afslag

Tag en ven med og få rabat                            10% på din egen pris!

Sidste tilmelding 15. oktober.

Vi kræver et depositum på 50% af prisen ved booking for at reservere en plads. Fuld tilbagebetaling af depositum ved aflysning indenfor 48 timer efter booking, samt mindst 2 måneder før retreat dato. Den resterende betaling og fulde beløb bedes betalt 7 uger dage før retreat dato.

I tilfælde af aflysning fra arrangørens side, er der fuld tilbagebetaling.

IKKE inkluderet:

Fly til Denpasar, Bali

Vi anbefaler at du afventer køb af flybillet indtil afholdelsen af retreatet er bekræftet.

*Vi gør opmærksom på at flere faktorer påvirker vores prissættelse. Vi overvejer grundigt vores pris, kvaliteten i vores programmer, den værdi, som bliver tilbudt og vores priser afspejler alt dette. Vi er trænede og erfarne professionelle, som har investeret mange år og ressourcer i uddannelse. Vores mål er at gøre prisen tilgængelig, mens vi stadig har en sund balance mellem udgifter, kvalitet og værdi.

 

Trænere

Naia Elisabeth Hübschmann - grundlægger af Sense of Savour. Se også nærmere detaljer under "om mig".

”Jeg nyder at præsentere yoga for enhver, som føler sig nysgerrig eller som allerede elsker det. Min passion er Hatha-yoga, hvor fokus er på balance mellem kroppen og sindet. Hatha-yoga er en ældgammel praksis, som involverer yoga stillinger samt inddragelse af åndedrættet. Denne praksis fordrer fred i sindet og en vidunderlig  fornemmelse af ro, såvel som større bevægelsesfrihed og styrke i kroppen.

Mit mål som yogainstruktør er, at deltagerne gør praksissen til deres egen - lytter til deres egen krop og får en positiv oplevelse. Derfor bliver flere yogastillinger introduceret med flere alternativer. Stillingerne varierer for at holde sindet friskt samt at gøre yogaen inviterende. Jeg lægger vægt på fokus, styrke, balance, smidighed, åndedrættet og afslapning.

Jeg har over 16 års erfaring med undervisning og gruppeledelse. Derudover, er jeg NLP-master, mindfulness- og meditationsmentor og har arbejdet som oversætter i over 20 år.

Jeg håber at kunne skabe en atmosfære, hvor alle føler sig velkommen og tilpas.” 

Betina Strange - grundlægger af Soul Alchemy. 

“Det er min passion at støtte mennesker i at blive den person, de er skabt til at være - at de kan følge deres sjæls sti og skabe et liv, som støtter deres vision og mission og leve med glæde, formål og betydning.

Mit mål er skabe et trygt rum og guide dig til at kunne se og realisere dit potentiale i en stemning af glæde.

Jeg har utallige værktøjer fra min træning: livs-coaching, kostterapi, psykologi, shamanisme, meditation, åndedrætsøvelser samt en baggrund indenfor business og lederskab. Jeg trækker på al min erfaring - dog har jeg primært mine rødder i en spirituel og shamanistisk praksis. En 1:1 session med mig vil være en shamanistisk healing, som kan indeholde kanalisering." 

 

Vi kan undervise både på dansk og engelsk.

Så kom med os til solen og indånd den lune luft på denne betagende ø og på dette unikt sammensat retreat.
Gå i gang med dit personlige kunstværk og und dig selv indsigt og forkælelse af krop og sind.
Giv dig selv den unikke oplevelse af Dream Quest Yoga retreat.
Vi, Betina og Naia, ser frem til at møde dig og byde dig velkommen med åbne arme. 

Kontakt 

Naia Sofia Frost

Holte

info@senseofsavour.dk

CVR nr. 39910721

Links

Partnere

Kurhotel Skodsborg

Virum Fysioterapi

Rigspolitiet

FOF

 • Pinterest
 • Instagram