Retreats

WORKSHOPS/

RETREATS

Sæt værdifuld tid og energi af til dig selv og kom med på enten yoga-getaways, yoga retreats eller unikke retreats, hvor der er velovervejet samspil mellem yoga og personligt arbejde. Nyd fokus på ophold i pragtfulde omgivelser. Indtag naturen og omgivelserne og ikke mindst skræddersyet yoga tilpasset alle niveauer. Der vil være tid til hvile, gåture og egentid... hvad enten du har lyst til at læse en bog, slappe af i poolen eller i skyggen under et træ eller gå en smuk tur.

De lidt længere retreats er designet med hver deres eget tema. Her er også masser af yoga og temaer, hvor du bliver guidet gennem ældgamle personlige processer, skønne metaforer og meditationer. Vi ønsker, at du oplever personlig næring, og at du kan tage værktøjer og oplevelser med hjem til en endnu bedre udgave af dig selv.

Indånd den friske luft, start dit personlige kunstværk og få "trukket stikket" på de vidunderlige retreats. Så mærk den indre ro sprede sig. Der vil være velsmagende, lækker og lokal mad. 

Den perfekte kombination for sjælen, kroppen og sindet.

Skøn sommer workshop i Tisvilde - Pure Presence 2019

Afsluttet

Træk stikket ud i en weekend i det smukke Tisvilde! Jeg holder en unik workshop med dygtige psykoterapeut og shaman Betina Strange på det smukke Stuebjerggaard lige op til Tisvilde Hegn. Vi ønsker, at du nyder velvære og ro en lørdag og søndag med workshops, yoga og dejlig mad.

Lørdag den 6. juli - søndag den 7. juli

Yoga-Getaway 2019

Afsluttet

Den 12. - 13. januar - sidste tilmelding den 21. december!!

I de kolde måneder kan du forkæle dig selv, din krop og dit sind... og din mave.

Tag med til det eksklusive spahotel Hotel Skansen, Sverige, i den søde by Båstad lige ud til vandet. Vi skal lave yoga, forkæles i spaen, spise god mad, lave meditation og nyde de skønne omgivelser. Det bliver et dejligt pusterum med tid til dig selv.

Bali 17.-24. november 2018!

Afsluttet

Dette retreat har base i en luksuriøs villa på Bali, nær den skønne by Ubud. Et absolut lækkert sted med fokus på kvalitet.  Vi skal lave en masse dejlig selvudvikling, yoga, øvelser og håber, du tager hjem med en følelse af, at du både har oplevet noget, lært noget om dig selv og nydt et skønt ophold. Indholdet er tilsvarende til det ovenstående retreat - se under detaljer. Omgivelserne er eksotiske og villaen emmer af luksus og kvalitet. Vi glæder os til at se dig på dette vidunderlige sted!

Please reload

Workshops

Meditation - introduktionsforløb 2019

Afsluttet

En meditationspraksis giver større velvære, mere ro, bedre fokus og ikke mindst højere livskvalitet. Både åndedrætsfokus og indre fokus øger optimisme og overskud.

Jeg tilbyder i denne omgang et kort forløb, hvor du vil blive introduceret til meditation og prøve forskellige teknikker.

Giv dig selv denne mulighed... du kan altid gå tilbage til travlhed og stress...  :-)

4 søndage, med mulighed for at "øve" indimellem hjemme.

Yoga-in-the-Yard 2019

Afsluttet

Kom med til yoga udenfor ved Holte Kirke. Det er skønt at lave yoga i naturen! Så lad naturen assistere dig i at blive opmærksom på endnu flere sanser og komme ud af hovedet... og jeg krydser fingre for at vejret er til det :-)  Man ved jo aldrig helt i Danmark. Så tag tøj på til vejret. Hvis det regner bliver det aflyst.

Fredag den 23. august kl. 17.00 - 18.10

Fredag den 30. august kl. 17.00 - 18.10

Fredag den 20. sept. kl. 17.00 - 18.10

Fuldmåne-GROOVE

GROOVE er den nemmeste måde at danse på! ALLE kan være med, hvis bare du godt kan lide at danse.

Temaet er omkring fuldmånen. Denne dag er et oplagt tidspunkt at give dig selv fornyet energi og ryste gamle ting af dig.

Så kom og prøv GROOVE og tag gerne en veninde med!

Kommer snart!!

Feed your soul yoga 2019

Afsluttet

Nyd en stund yoga og meditation en søndag formiddag.  Sent nok til at du kan sove lidt længe, og tidligt nok til at du kan få noget ud af dagen. Vi skal lave dejlig yoga med fokus på nærvær, jordforbindelse, omsorg og så slutte af med en guidet meditation.
Jeg glæder mig til at se dig.

Søndag den 27. januar
kl. 10.30 - 12.00

Nytårsyoga & Meditation 2019

Afsluttet

Den 30. december

Sidste tilmeldingsfrist den 27. december!

Start det nye år med at byde ro, tilfredshed og magi velkommen.

Giv dig selv et pusterum og en rar optakt til årsskiftet med yoga og meditation.

Please reload